Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е в значително по-добро

...
Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е в значително по-добро
Коментари Харесай

Шефът на FIA: Шумахер е по-добре, гледахме заедно Формула 1

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е в доста по-добро физическо положение и продължава да се бори за възобновяване си. Това разкри президентът на интернационалната автомобилна федерация (FIA) Жан Тод, който е и един от най-близките другари на 7-кратния международен първенец.

" Винаги съм доста внимателен при изнасяне на информация по отношение на положението, в което се намира Михаел. Но в тази ситуация тя е позитивна и мога да кажа, че дружно в дома му в Швейцария гледахме съревнование от Формула 1 по малкия екран. Михаел е в най-хубавите ръце в своя дом, продължава да се бори и има забележим напредък в положението му ", показа 73-годишният французин.

Шумахер получи тежка черепно-мозъчна контузия на 29 декември 2013 година при рухване по време на ски почивка във френските Алпи. В продължение на четири месеца след случая германецът беше в изкуствена кома, а откакто положението му се стабилизира, той беше изместен за домашно лекуване в къщата си в Лозана (Швейц). От оскъдната информация през последните над 5 година стана ясно, че Михаел е неподвижен, не може да приказва и има частична загуба на паметта. На 3 януари 2019 година Шуми навърши 50 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР