Легендата на Формула 1, Михаел Шумахер е настанен в болница

...
Легендата на Формула 1, Михаел Шумахер е настанен в болница
Коментари Харесай

Шумахер в болница за тайно лечение

Легендата на Формула 1, Михаел Шумахер е настанен в болница " Жорж Помпиду " в Париж за " скрито лекуване ", оповестиха френски медии и хвърлиха в ужас многочислените фенове на Шуми, който продължава да е в тежко положение след ски случай, при който изпадна в кома.

Вестник " Пазириен " успокои страховете за вероятно утежняване на положението му, като заяви, че става дума за трансплантация на стволови кафези, чиято цел е да ускори имунитета на Шумахер. Процедурата ще извърши френският хирург проф. Филип Менаж.

Седемкратният първенец във Формула 1 не е виждан обществено от 2013 година насам, когато претърпя случая по време на ски почивка.

Бившият играч, който през януари навърши 50 години, бе откаран до болничното заведение в Париж с жълто-синя кола за спешна помощ с женевска регистрация през вчерашния ден следобяд, написа Sky News.

Той е признат в сърдечно-съдовото поделение, показва френският вестник още, само че без да  разкрива източниците си.

Трансплантацията на стволови кафези включва замяната на повредени със здрави от кръвта или костния мозък. Лекарят, на който е поверена интервенцията е считан за величие в региона си. Той е един от най-изявените кардиохирурзи и експерт по лекуване на сърдечна непълнота, употребявайки стволови кафези.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР