Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е бил пренесен тайно

...
Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е бил пренесен тайно
Коментари Харесай

Шумахер е приет в болница в Париж, поема го светило в кардиохирургията

Легендата на Формула 1 Михаел Шумахер е бил пренесен скрито от вкъщи си в Женева в парижката болница " Жорж Помпиду ", твърди вестник " Паризиен ", представен от международните медии.

Той е настанен в кардиологичното поделение и грижите за него са поети от светилото в кардиохирургията Филип Менаш, показва още изданието.

Той ще му направи интервенция по трансплантация на стволови кафези. Това е относително нова намеса в тази област на медицината, а френският експерт е най-хубав в нея и по думите му тя " може да прави чудеса ".

Повече детайлности за положението на немския някогашен водач, както и какво е наложило да се стигне до такава интервенция, към този момент не се оповестяват от лечебното заведение и фамилията му. Личният му живот се пази доста деликатно в загадка от случая в края на декември 2013 година, когато удари главата си по време на ски-ваканция и престоя дълги месеци в будна кома.

Оскъдната информация за положението на Шуми идва от негови познати и остарели другари, съгласно които той мъчно комуникира и се движи с инвалидна количка. Състоянието му обаче очевидно е било оценено като задоволително положително, с цел да предприеме пътуването от Женева до Париж.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР