Легендата на Формула 1 и моторните спортове Михаел Шумахер проговори

...
Легендата на Формула 1 и моторните спортове Михаел Шумахер проговори
Коментари Харесай

Шумахер проговори след инцидента и шокира с тези разкрития

Легендата на Формула 1 и моторните спортове Михаел Шумахер " проговори " пред почитателите си и целия свят години за първи път след нещастието, при която си удари главата и получи трайни мозъчни увреждания.

Семейството на водача, който на 3 януари навършва 50 години, разгласява непоказвано изявление, в което германецът приказва за най-емоционалната си победа, за противниците си на пистата и за своя кумир като дете.

" Най-емоционалната ми победа беше с Ферари през 2000 година. Тогава след 21 години отборът ни завоюва шампионата. Съперникът, който най-вече почитам е Мика Хакинен. С него се почитаме освен на пистата, само че и се разбираме чисто човешки отвън нея ", разяснява германецът.

Шумахер малко изненада с разкритието за своя кумир като дете, като уточни не водач, а футболист.

" Като дете гледах постоянно гледах Аертон Сена, тъй като беше добър водач, само че същинският ми кумир беше Тони Шумахер. Той беше популярен вратар и огромен състезател ", признава водачът.

Германецът акцентира огромната роля на работата и личностното развиване за сполучливата кариера, акцентирайки, че геният е единствено съставна част, с която се гради триумфът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР