Легендата на Coronation Street Шон Уилсън твърди, че сапунката е

...
Легендата на Coronation Street Шон Уилсън твърди, че сапунката е
Коментари Харесай

Легендата на ITV Coronation Street Шон Уилсън настоява, че сапунката е в „криза“, докато обсъжда потенциално завръщане

Легендата на Coronation Street Шон Уилсън твърди, че сапунката е в „ рецесия “, като удостовери, че може да „ обмисли “ завръщане в ITV сапун.

Актьорът, който играеше Мартин Плат от 1985 година до 2005 година, напусна сериала след различие по отношение на сюжета, включващ влюбването на героя му в 16-годишната Кейти Харис, изиграна от Луси-Джо Хъдсън. Шон не е шокиран, че сапунката на ITV, която в миналото се гордееше с над 20 милиона фенове, губи публиката си. Той счита, че това се дължи на прекосяването от свързани сюжетни линии и комизъм към сюжети, основани на проблеми като убийството на Себ и диагнозата Болест на моторните неврони (MND) на Пол.

Той разяснява: „ Мисля, че светът на сапуните е друго транспортно средство в днешно време. Мисля, че бях част от английската сапунена промишленост в най-хубавото време, в спокойните години, когато имаше 18 или 21 милиона души, които го гледаха. Можеше да се разхождаш по улицата в сряда или петък и да чуваш хора да се смеят с отворени прозорци поради стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР