Легендата на Челси и на германския футбол Михаел Балак смята,

...
Легендата на Челси и на германския футбол Михаел Балак смята,
Коментари Харесай

Балак: Ван Дайк е късметлия, че не играе срещу такива като Дрогба

Легендата на " Челси " и на немския футбол Михаел Балак счита, че Върджил ван Дайк е надценен и има шанса, че не се е изправял против някои от най-великите в ерата на Висшата лига - като Тиери Анри, Алън Шиърър и Дидие Дрогба.

Защитникът на " Ливърпул ", който остана втори в класацията за " Златната топка " през предходната година, е считан от мнозина експерти за най-хубавия централен бранител в света сега.
7 точки разлика: Победата на Меси била на косъм Роналдо води с много пред Садио Мане за "Златната топка "
" Върджил ван Дайк е късметлия, че в този момент не играят футболисти като Дрогба, Лампард, Шийрър, Анри, Рууни, Ван Перси, Тевес, Адебайор и Диего Коста. Така не е изненада, че го дефинират за най-хубавия бранител във Висшата лига ", разяснява пред " Мирър " Балак, който има 106 мача в елита с екипа на лондонския " Челси ".

Ван Дайк бе определен за Играч на мача във финала на Шампионската лига през предишния сезон, показва се чудесно и през този, в който " Ливърпул " наподобява напълно покрай първа купа от 30 години насам.

Легендата на мърсисайдци Стийв Никъл изрази несъгласието си с Балак: " Интересно ми е да схвана от коя част в играта на ван Дайк не е удовлетворен Балак. Защото той има експедитивност и подава чудесно, а чисто физически - желае да каже, че не би преборил даже Дрогба? ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР