Легендата на Челси Дидие Дрогба коментира ситуацията в клуба. Нападателят,

...
Легендата на Челси Дидие Дрогба коментира ситуацията в клуба. Нападателят,
Коментари Харесай

Дрогба: При Абрамович Челси се управляваше много по-умно

Легендата на Челси Дидие Дрогба разяснява обстановката в клуба. Нападателят, който изведе “сините ” до трофея в Шампионската лига през 2012 година, не е удивен от дейностите на новия притежател Тод Боели. 

“Не мога да позная своя клуб. Това не е същият Челси. Сега има нов притежател, нова тактика. Разбира се, сравненията с ерата на Роман Абрамович са неизбежни. Тогава също се привличаха доста футболисти, само че решениятя бяха умни. Дойдоха играчи като Петер Чех, Андрий Шевченко, Ернан Креспо, Микел Есиен, Флоран Малуда и други. Целта беше да се завоюват титли ”, показа Дрогба в ефира на Канал+ след загубата на лондочани с 0:2 от Реал Мадрид в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига. 

“Сега философията е друга. Залага се на млади футболисти, само че за треньора е мъчно да управлява съблекалня, в която има повече от 30 индивида ”, добави Дрогба. 

Котдивоарецът игра на “Стамфорд Бридж ” сред 2004 и 2012 година, а по-късно се завърна в отбора през сезон 2014/15.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР