Легендата на чалгата Сашка Васева гръмна с поредната си медийна

...
Легендата на чалгата Сашка Васева гръмна с поредната си медийна
Коментари Харесай

Сашка Васева Изби Рибата: Жената Котка Има Храм Край Ямбол

Легендата на чалгата Сашка Васева гръмна с следващата си медийна изява. В предаването „Famous VOX“ тя заля феновете с шепа паметни изявления.

По думите й в античния град Кабиле имало храм на дамата котка. „Аз доста обичам котките, всички диви котки идват при мен. Между другото имало едно населено място по автомагистралата, антично, където дамата котка имала храм. Точно след Ямбол е, започва с буквата К. Та, тя сбъдвала фантазии. Ако не те хареса, обаче, ще те убие, гласи легендата. Нас обаче няма, тъй като обичаме котките“, гръмна в ефира на предаването Сашка. И добави, че има проекти да отиде, с цел да й сбъдне желанието – да се позволи казусът с окото й.

В предаването се включи и Динко Вълев, който опроверга думите на певицата. Според него там няма никакъв храм на котки, а Васева говорила цялостни нелепости.
ОХА! САШКА ВАСЕВА МАЧКА ЖЕНСКИ БОЗКИ
Изпълнителката на няколко пъти изпя тоталния шлагер „Шушана“, само че сменяше текста, защото не желала лирическата героиня да се върне при нея, с цел да не я помислят за „обратна“.

Преди ефир Сашка още веднъж станала жертва на вълчия си вкус. Певицата предходна, с цел да похапне в столичен индийски ресторант обичания си черен ориз. Тя много си хапнала и почнала да хълца интензивно в таксито. Когато стигнала до студиото звъннала на водещия Георги Гюзелов да й помогне. „В таксито се обадих на Георги да ми донесе вода, че хълцах доста силно“, призна в ефир певицата.
А ТАКА! КАНЯТ САШКА ВАСЕВА ДА РЕКЛАМИРА ЛУКАНКИ
След като хълцането й отминало тя се посветила на инспекция на всички порти, с цел да е сигурна, че няма заплаха да остане заключена. Сашка е жертва на клаустрофобия и всякога упорства вратите в помещението, в което се намира, да бъдат отворени.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР