Легендата на Бостън Селтикс Пол Пиърс очаква нещо огромно от

...
Легендата на Бостън Селтикс Пол Пиърс очаква нещо огромно от
Коментари Харесай

Ново признание за словенското дете чудо

Легендата на Бостън Селтикс Пол Пиърс чака нещо голямо от словенския феномен Лука Дончич в плейофите. Шампионът с " келтите " попада измежду почитателите 21-годишния плеймейкър, който в едвам втората си година в Лигата към този момент е водещото лице на Далас Маверикс.  Меджик Дончич (видео)

" Очаквам специфични неща от него. Говорим за хлапе, което направи един от най-сериозните скокове напоследък - от " Новобранец на годината " до претендент за MVP. Той е спечелил всяко европейско отличие, което може да си визиите, всяко MVP в Европа. Затова чакам специфични неща от това дете. Ясно е, че е специфичен гений, като съгласно мен е най-талантливият състезател в НБА през днешния ден. И светлините в никакъв случай не сияят прекалено много за него, по тази причина чакам големи неща в плейофите ", съобщи Пиърс в ефира на The Jump.

High praise for Luka from The Truth @paulpierce34 pic.twitter.com/4R9Pxqhofn
— ESPN (@espn) July 14, 2020 Лука записа приблизително по 28.7 точки, 9.3 битки и 8.7 асистенции приблизително в 54 дуела с екипа на Мавс до прекъсването на сезона и е с съществена заслуга за триумфите на тексаския отбор през актуалната акция. Маверикс са седми в класирането на Запад с баланс 40-27, само че ще имат късмет да се изкачат още в оставащите осем мача в " Дисни Уърлд ", защото разликата им с Хюстън, Оклахома и Юта не е фрапираща.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР