Легендата на бокса Майк Тайсън печели около 500 000 паунда

...
Легендата на бокса Майк Тайсън печели около 500 000 паунда
Коментари Харесай

Майк Тайсън отваря луксозен курорт за почитателите на канабиса

Легендата на бокса Майк Тайсън печели към 500 000 паунда на месец от бизнес с канабис и сега построява първокласен курорт с повърхност от 170 хектара, отдаден на този бизнес, оповестява The Sun.
53-годишният някогашен първенец в тежка категория продава марката канабис „ Tyson Holistiс “ от 2016 година Легендата предлага първокласни сортове, храна и екстракти от марихуана.
В началото на 2019 година Тайсън купи огромно ранчо, където отглежда марихуана и учи резултатите от използването на опиати. Основаната от него компания твърди, че задачата е да се сътвори усъвършенстван канабис за потребителите. Самият той шокира с признанието, че той и приятелите му пушат по 10 кг трева на месец на цена от 40 000 $.
Сега упоритостите на някогашния боксьор са да построи голям курорт, който да бъде дом на огромен музикален фестивал. Освен първокласен хотел ще има и палатков къмпинг. В курорта ще има и учебно заведение за развъждане „ Тайсън “, което ще дава скъпи препоръки по отношение на развъждането на канабис за фермерите, които желаят да го вършат. Те ще бъдат осведомени с най-новите способи за произвеждане на канабис.
Другата цел на Тайсън е да се включи в активността за приложимост на канабис за лечебни цели и на неговата съставна част CBD. Неговата компания създава продукта CopperGel с CBD, за който клинично е потвърдено, че обезпечава облекчение при болки в ставите и артрит.
Гостите ще могат да пушат марихуана на всички места в курорта, а освен на местата където се продава алкохол. Клиентите могат да изберат да отседнат в първокласния хотел или да отидат в палатковия къмпинг. Курортът на Тайсън също може да се похвали с дълга и спокойна река, където гостите могат да плават на сал, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР