Легендата на БарселонаЛионел Меси спази традицията да отправя послания в

...
Легендата на БарселонаЛионел Меси спази традицията да отправя послания в
Коментари Харесай

Меси към Алба: Ти беше повече от съотборник, един истински съучастник на терена

Легендата на БарселонаЛионел Меси съблюдава традицията да насочва послания в обществените мрежи, когато някой от обичаните му съотборници при каталунците разгласи, че си потегля от “Камп Ноу ”. В този случай международният първенец се обърна към Жорди Алба, който ще напусне Барса след края на сезона.
 Меси към Бускетс: Винаги си с №5, само че си 10-ка като състезател и човек Меси към Бускетс: Винаги си с №5, само че си 10-ка като състезател и човек
“Ти беше повече от съотборник, един същински съизвършител на терена… И какъв брой хубаво е, че също по този начин успяхме да се насладим на положителни неща, които имахме в персонален проект. Вече знаеш, че постоянно искам всичко най-хубаво на теб и фамилията ти. Дано новият ти стадий да продължи да ти носи доста триумфи и наслади. Благодаря за всичко, Жорди. Една огромна прегръдка! ”, написа актуалната звезда на Пари Сен Жермен към фотоси на двамата от взаимния им интервал в Барселона.

View this post on Instagram
A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР