Легендата на Барселона Шави Ернандес е дал съгласието си да

...
Легендата на Барселона Шави Ернандес е дал съгласието си да
Коментари Харесай

Шави е готов да поеме "Барса"

Легендата на " Барселона " Шави Ернандес е дал единодушието си да поеме отбора от новия сезон, твърди " Мундо Депортиво ". Според изданието, някогашният халф ще се завърне на " Камп Ноу ", заменяйки Кике Сетиен, който по този начин и не съумя да оправдае упованията.

От подновяването на Ла Лига в средата на юни каталунците изпуснаха върха в класирането, записвайки две следващи равенства. В момента " Барса " е на четири точки от водача " Реал " Мадрид.

Напоследък се заприказва за напрежение сред звездите на отбора и Сетиен, а съгласно " Мудо Депортиво " това също е наклонило везните към треньорска счита.

Освен Шави, измежду спряганите имена за нов ментор на каталунците са били Пеп Гуардиола и Роналд Куман.

Още преди назначението на Кике Сетиен ръководителите на " Барса " желаеха да привлекат Шави, само че тогава някогашният халф не смяташе, че е подготвен да поеме отбора. На по-късен стадий той показа, че би желал да води " Барса ", " в случай че планът му стартира от нулата ".
Меси приключи договарянията за нов контракт с " Барса " Контрактът на аржентинската звезда изтича през 2021 година
Освен слабото показване при Сетиен, друго терзание за шефовете на " блаугранас " идва и от обстоятелството, че огромната звезда на отбора Лионел Меси е спрял договарянията си за нов контракт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР