Легендата на Барселона Чави Ернандес призна, че той и неговият

...
Легендата на Барселона Чави Ернандес призна, че той и неговият
Коментари Харесай

Чави призна, че се подготвя за треньорския пост на Барселона

Легендата на Барселона Чави Ернандес призна, че той и неговият треньорски щаб в катарския Ал-Сад се приготвят за вероятно бъдеще на “Камп Ноу”. Бившият халф също по този начин не изключи опцията да се върне в клуба след президентските избори през идващото лято.

“Най-голямата ми вяра сега е да бъда треньор на Барса и да се върна в Барса, с цел да побеждавам. Не аз, а тези футболисти и Барса да побеждават. Затова нашият треньорски щаб към този момент доста се приготвя, което ни носи огромно неспокойствие. Дали ще бъда част от нечия президентска кандидатура? Мисля, че да. Аз съм клубна персона. Бих желал да имам всички условия, с цел да се върна в подобаващия миг и да стартира план от нулата.
Xavi says he and his coaching staff are 'preparing' to coach Barcelona pic.twitter.com/5Adp5Wtckh
— Goal (@goal) June 29, 2020 Това съм го повтарял доста пъти, само че желая да мога да взимам футболните решения в Барселона. Ясно е, че сюжетът след изборите би бил съвършен. Не отчислявам нищо. Потърсиха ме през януари, поговорихме си и по този начин. Отговорих им, че не ме устройват нито събитията, нито моментът. Очаквам обаче да получа нова възможност”, съобщи Чави във видеоконференция, представен от “Спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР