Легендата на Барселона Чави Ернандес отхвърли възможността да се върне

...
Легендата на Барселона Чави Ернандес отхвърли възможността да се върне
Коментари Харесай

Чави: Сега не е правилното време да се връщам в Барселона

Легендата на Барселона Чави Ернандес отхвърли опцията да се върне в тима като старши треньор и сподели, че в този момент не е вярното време за това.

Чави, който сега управлява катарския Ал Сад, отхвърли една оферта на каталунците през януари, само че напролет самичък пожела да оглави обичания си клуб. Сега обаче някогашният испански национал направи нов завой на 180 градуса и още веднъж отхвърли тази възможност.

" Около клуба има прекомерно доста звук извън, много проблеми отвън терена и не мисля, че в този момент е подобаващ миг да се връщам на " Ноу Камп ", сподели някогашният полузащитник пред списание " Айкън ".

" През януари споделих на управлението на клуба, че в този момент не е времето да се връщам и повече никой не ме е търсил. За мен ще бъде привилегия да управлявам Барселона един ден, само че към този момент съм удовлетворен, че мога да натрупвам опит като треньор ", добави още Шави и прикани управлението да направи нужното, с цел да може Лионел Меси да преподпише.

Xavi Hernandez: " I don't believe now is the right moment to return to Barça”https://t.co/8pqxrrKdwm
— SPORT English (@Sport_EN) August 13, 2020
" Меси се нуждае от Барса и Барса се нуждае от Меси. Те би трябвало да го създадат благополучен, тъй като доволният Меси печели титли. Физически, тактически и механически той е необикновен и продължава да бъде най-хубавият състезател във всеки един мач, в който взе участие ", изясни някогашният му съотборник. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР