Легендата на Барселона Чави Ернандес не крие желанието си един

...
Легендата на Барселона Чави Ернандес не крие желанието си един
Коментари Харесай

Чави: В Барса искам да започна проект от нулата

Легендата на Барселона Чави Ернандес не крие желанието си един ден да стъпи като старши треньор на " Камп Ноу ". 40-годишният ментор на Ал Сад обаче желае самичък да построи тима. " Убеден съм, че желая да се завърна в Барса, въодушевен съм от сходно нещо. Мисля, че в този момент, когато към този момент съм треньор, мога да дам още на футболистите. В Барса желая да стартира план от нулата и аз да взимам решенията ", отсече някогашният полузащитник в изявление за каталунския вестник La Vanguardia.

Чави беше потърсен " на пожар " през януари да смени Ернесто Валверде, само че отхвърли. " Харесва ми да работя с хора, в които вярвам, които са лоялни и доблестни. Не мога да работя с хора, които " тровят " съблекалнята. Важна е също и тематиката за медицинския щаб. Всичко би трябвало да се напасне ", довери той.

" От настоящия състав на Барселона огромна част са изключителни футболисти. За мен Жорди Алба е най-хубавият ляв бек в света. Пике е най-хубавият централен бранител в света. Бускетс е най-хубавият отбранителен халф, а Меси е най-хубавият футболист в света. Към тях прибавяме Суарес, Де Йонг, Артур. Последните двама мисля, че ще реализират триумфи в Барса в идващите 10 години ", съобщи величието.

" Аз персонално бих привлякъл крила от вида на Неймар. Не зная дали ще пасне в обществено отношение, само че от футболно отношение няма никакви подозрения. че би бил невероятна облага. Барса има футболисти в средата на терена, само че липсват крила, каквито има в Байерн да вземем за пример. Не се нуждае от доста нови: Джейдън Санчо, Серж Гнабри... ", разяснява още Чави. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР