Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков категорично отхвърли

...
Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков категорично отхвърли
Коментари Харесай

Ицо: Стадион на никого не съм обещавал, шансът да сме домакини на голям форум е нулев

Легендата на българския и международния футбол Христо Стоичков изрично отхвърли опцията страната ни да бъде хазаин на огромен конгрес. В изявление за предаването “Тази заран по bTV” носителят на “Златната топка” съобщи, че стадион на никого не е обещавал. Камата се върна обратно във времето и показа, че преди години е докарал хора, които да построят ново оборудване в столицата, само че те са били изгонени.

“Стадион на никого не съм обещавал. Аз преди време докарах хора, само че те ги изгониха. Искаме да аплайваме за нещо, за което процентът да се случи е нулев. Как да станем домакини на европейско или международно, като нямам инфраструктура, хотели, игрища и прочие Вижте какъв стадион направиха в Румъния, в Македония… Ние караме на един народен, който при малко повече дъжд или вятър може да изчезне”, недоумява Стоичков.

“Когато преди време докарах хора, които да построят нов стадион, ние ги изгонихме. В Пловдив нямаше по какъв начин да бъде издигнато ново оборудване, защото една старица желал да бяга на пистата. В София не можеше да се откри терен, по тази причина излязохме отвън града. После отидохме на стадион Септември, само че пък там им било шумно на хората. Сигурно би трябвало да построим стадиона горе на Копитото”, подигравателен бе огромният голмайстор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР