Легендата на българския футбол Красимир Балъков днес беше представен официално

...
Легендата на българския футбол Красимир Балъков днес беше представен официално
Коментари Харесай

Балъков като треньор на ЦСКА 1948: Титла? Защо не, ако я заслужим... Бих поел и Левски

Легендата на българския футбол Красимир Балъков през днешния ден беше показан публично пред медиите като треньор на новака в елита - ЦСКА 1948. Целта пред него е " алените " да играят " съвременен футбол ", по думите му.

Ето какво сподели Бала:

" Искам да благодаря на управлението на ЦСКА 1948, че се обърна към мен. Имахме много диалози в два дни, обсъдихме много неща. Това е един млад и перспективен тим, който желае да се интегрира по най-хубавия метод в " А " група. Този план ме заинтересува извънредно доста. Знаете, че към името ЦСКА има доста спекулации. Не считам, че би трябвало да давам отговор на тази тематика. Мен ме интересува да развием тима. Целта пред нас е във всеки мач да играем по-добър футбол и да търсим действителните цели. Да играем съвременен футбол.

Не споделям, че ще се борим да не изпаднем, само че не споделям и че ще се борим с грандовете. Жалко единствено, че късно започнахме договарянията и съвсем цялата селекцията е направена, а аз не съм взел участие, само че може да е за положително. Има едно или най-много две места за привличане на футболист. Този футболист е българин. Опитваме се в безспорна професионална форма да приказваме с клуб му. Това е футболист в средата на терена, името няма да ви споделям.
 Снимка 482134
Източник:

Качествата на Мартин Камбуров са ясни на всички, той е един от най-големите голаджии в българското състезание. Той заслужава да направи този връх.

Този тим стигна тавана - " А " група. Другият таван е присъединяване в Лига Европа и Шампионска лига, само че това към този момент е нереалистично. Апетитът идва с яденето, дано си свършим работата. Повечето футболисти ги познавам, знам на какво са способни. Целта пред нас е да играем добър футбол, да играем съвременен футбол, по-бърз и динамичен, в случай че е допустимо.

Не мога да разубедя управлението за политиката за българите, тъй като тя четири години е носила триумф на клуба. Това е нов клуб, който желае да притегля хора по стадионите. От през днешния ден за на следващия ден няма да стане, само че това е задачата. Ще дам цялостен картбланш на тези, които са работили в клуба до момента.
 Снимка 482132
Източник:

Шампионска купа в никакъв случай не съм загатвам, само че в случай че я заслужим, за какво не. Нищо не ме тормози - видял съм 1 и 1000. Работил съм с хората в ЦСКА. Няма да ни е елементарно, когато играем против тях. Знам, че ще има отрицателна настройка, само че съм експерт. Ако ми се обадят от Левски, ще отида да работя и в Левски. Българският нрав много-много не го разбирам. Като дребен съм бил последовател на ЦСКА, не го укривам. Уважавам всички почитатели на ЦСКА. Ръководството на ЦСКА 1948 няма нищо срещу някой ден да се стигне до обединяване. Това зависи от почитателите. Щом международни медии са се объркали кой ЦСКА поемам, значи вършим рекламата на ЦСКА.

Наско Сираков го познавам и мисля, че това е за положителното на Левски. Като експерт постоянно съм почитам клубовете, които работят и имат огромни триумфи. Пожелавам на Наско да е твърдоглав, а той е, и да има триумфи в неговата работа ".
 Световните медии се объркаха кое ЦСКА е поел Красимир Балъков
Световните медии се объркаха кое ЦСКА е поел Красимир Балъков

Пратиха го и в двата отбора...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР