Легендата на българския футбол и настоящ старши треньор на Миньор

...
Легендата на българския футбол и настоящ старши треньор на Миньор
Коментари Харесай

Кайзера пред Sportal.bg: Оставам в Миньор, трябва да се обединим за благото на отбора

Легендата на българския футбол и сегашен старши треньор на Миньор (Перник) – Николай Тодоров, бе следващият посетител в предаването „ Часът на Трета лига “ . Кайзера, който в края на предходната година се завърна отпред на „ чуковете “, подвигна отбора на крайници и през пролетния дял неговите играчи завоюваха осем от 15-те си срещи досега. Сега клубът от „ Стадиона на мира “ е единствено на точка зад четвъртия Банско, като до края на шампионата в Югозападната Трета лига остават два кръга. Тодоров похвали играчите си за показаното тази пролет, като си пожела всички в Перник да се обединят дружно към идеята „ Миньор назад в професионалния футбол “.

„ Основното, което ме накара да се върна в Миньор, бе това, че моите визии и тези на управлението съвпадаха. За късото време, с което разполагахме, успяхме да осъществяваме концепциите, които имам. В хода на мачовете подобрихме играта си и записахме много победи. В началото допускахме доста неточности в отбрана, а в същото време не успявахме да осъществяваме ситуациите, които създавахме. Негативните резултати тежаха, само че с тренировките, изчистването на грешките и успехите пристигнаха настроението и самочувствието “, разяснява в студиото на Sportal TV Кайзера.
 @@@„ Цели не са ни били поставяни. Самите резултати обаче и наградите, които играчите получават при триумф, ги окуражиха да погледна по-нагоре. Радостно е, че тимът продължава да държи това равнище и без значение че до края на шампионата остават два кръга, има този апетит за победи “, добави още наставникът на „ чуковете “, който призна, че равнището на Югозападната Трета лига е по-високо от това в Северозападната, където бе отпред на Ботев (Враца).

„ След като завърши сезонът, ще създадем разбор с управлението и ще преценим кои футболисти остават и кои – не, къде би трябвало да се подсилим, от какви играчи имаме потребност и прочие Определено обаче имаме потребност от най-малко четирима с класа, с цел да вдигнем качеството на продукцията. Разполагаме с доста млади и надарени момчета, само че имаме потребност от опит и класа “, прям бе треньорът на перничани.
 Миньор (Перник) - Хебър (Пазарджик) @@@„ Феновете, управлението и всички хора в града желаят по най-бързия метод да се върнем в професионалния футбол. За това обаче са нужни тактика, финансова непоклатимост и самообладание. Трябва да гледаме също по този начин действително на нещата, по отношение на изискванията, в които работим. Обещания елементарно могат да се дадат, само че още след 4-5 мача нещата да се трансформират в радикално друга посока. С представянето ни напролет успяхме ясно да заявим на хората, че би трябвало да ни повярват и да бъдат с нас, с цел да вървим в вярната посока “, сподели още Тодоров, който подсигурява, че и следващата година ще бъде отпред на Миньор.
Югозападна Трета лига 32 кръг, събота 19 май  Септември (Симитли) 1:4краен резулат  Миньор (Перник)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР