Легендата на българския футбол Христо Стоичков вероятно е решил да

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков вероятно е решил да
Коментари Харесай

Христо Стоичков приключва с треньорството

Легендата на българския футбол Христо Стоичков евентуално е решил да спре дефинитивно с треньорството и да се концентрира върху кариерата си на публицист. Това излиза наяве от уеб страницата на треньорската школа у нас. Според него цели 136 експерти имат най-високия лиценз на УЕФА PRO.

От тях единствено двама - Стоичков и гъркът Христиакис Косианос, не са си възобновили тапиите. Тази на Камата е изтекла в края на предходната година, а на съседа - на 30 юни тази година, написа " 24 часа ".

Кратката треньорска кариера на Стоичков започва на 15 юли 2004 година, когато бе назначен за селекционер на националния тим. На 11 април 2007 година той подаде оставка и пое Селта. След това работи в южноафриканския Мемалъди Съндаунс и Литекс. За малко бе разгласен и за ментор на ЦСКА. След това имаше няколко предложения за работа, само че ги отклони.

На много забавни имена пък изтичат лицензите в края на тази година. Става въпрос за Александър Димитров (наставник на младежите национали), Александър Георгиев, Александър Томаш (Берое), Васил Боев, Викторио Павлов, Владимир Иванов (Монтана), Георги Чиликов, Добромир Митов (помощник в ЦСКА), Евгени Колев, Здравко Здравков (вратарите на Лудогорец), Мариян Христов, Николай Николов, Петър Колев, Радостин Кишишев (Черноморец), Росен Кирилов (Етър), Светослав Тодоров, Стойчо Драмов, Тодор Янчев и Христо Янев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР