Легендата на българския футбол - Христо Стоичков представи своята марка

...
Легендата на българския футбол - Христо Стоичков представи своята марка
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще

Легендата на българския футбол - Христо Стоичков показа своята марка H8S на конференция " в София. Носителят на " Златната топка " разгласи, че в основата на всичко са децата и благодари на хората, помогнали му да реализира своя план

" Правя всичко за децата, те са нашето бъдеще, те ще вървят по нашия път. Затова взехме решение да създадем тази спортна линия, тя е за всички - знаете, че обичам голф, лов. Решихме да създадем сбирка от спортна екипировка, логото е нещо особено за мен, тъй като свързва доста неща в моя състезателен живот. Номер 8 е специфичен за мен, по тази причина по този начин го измислихме. Има доста спортни неща, за свободно вървене.
 Христо Стоичков: Следващият №8 в моята скъпа Барса
Христо Стоичков: Следващият №8 в моята скъпа Барса

Ливърпул е подготвен да се раздели с Джорджино Вайналдум

Много хора работиха над този план, благодаря на Милена и Владо за книгата, на " Софтпрес " - за една минута си стигнахме ръцете. Когато в Съединени американски щати им правя подарък фланелки, се учудват какви положителни фланелки вършат в една дребна България. Благодаря на Веско Илчев, на " Красико ", на сина на Васко Драголов. Всичко ми хареса. Три момчета се грижат за новия уебсайт, направиха го да устоя на 1000 визити по едно и също време. Благодаря на Боян Бойчев, който поддържа уеб страницата и е специалист по цялата информация.
 Снимка 498136
Източник:

Искам да оставя това за спомен. Правя го за дребните, дано всеки ден да могат да научават нещо. Специално от Испания тук е Николас Перес, който ми е безценен посетител. Той е индивидът, който направи фенклуба " Христо Стоичков " в Саламанка. Подарявам му копие от " Златната топка ". Не всеки получава такава ", сподели голмайсторът на Мондиал`94.
 Стоичков: Час и половина се чудех какво да кажа за националния тим
Стоичков: Час и половина се чудех какво да кажа за националния тим

" Заблуждаваме се, че Унгария и Румъния са по-слаби от нас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР