Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира трансфера на Антон

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира трансфера на Антон
Коментари Харесай

Лют скандал между Стоичков и Ганчев заради трансфера на Антон Недялков в Лудогорец. Футболистът зашити Ицо

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разяснява прехвърлянето на Антон Недялков от ФК Далас в Лудогорец. Името на Камата бе забъркано в договорката, а това го накара да разяснява извънредно случая по Българска национална телевизия. „ Добър вечер от Москва. Включвам се малко изключително от Москва, не с цел да приказваме за международното състезание, тъй като през днешния ден има хубави мачове, а по един различен мотив. Днес се появиха някакви трудове на някакви хора, които очевидно желаят да бъдат известни, всякакви с прякори - не ги знам “, показа някогашният национал.

Стоичков прикани притежателя на ЦСКА-София Гриша Ганчев също да разяснява случая. „ Ще кажа веднъж вечно. От 6 месеца не съм разговарял с Антон Недялков, нито съм го чувал. Дори му нямам телефона и не съм задължен да му го имам. Не знам какви са и желанията на Кирил Домусчиев. Призовавам Гриша Ганчев да излезе и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. Дали той е плащал от името на клуба или свои персонални пари на Христо Стоичков. Чакам по най-бързия метод да стане, тъй като в случай че не стане, значи работата е гнила или на някой се заплаща да приказва тези неща “, приключи Камата.

Минути по-късно за Гонг Стоичков добави: "Наистина желая персонално Гриша Ганчев да съобщи обществено имам ли присъединяване в тази договорка? Ако имам - къде са ми парите, в коя сметка, да покаже сметката, да каже в коя банка? Нали имам 20% благосъстоятелност в тима, тогава имам и цялостното право да знам всички детайлности до последната стотинка - какво и по какъв начин се случва. Ще се прибера скоро в България и някои хора няма да припарят повече до стадиона, това желая да е ясно! От преди Нова година не съм чувал и виждал Антон, в този момент ме замесват в някакви схеми. Отново ще го повторя - персонално очаквам Ганчев да направи обществено изказване, не посредством уебсайт или нещо сходно ", приключи тематиката Камата.

Отговорът на притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев не закъсня. Ето какво изказване даде той в уеб страницата на клуба:

"Уважаеми господин Стоичков,

Искам да Ви осведомявам по отношение на розово бразилската серия, която мъчи Вашето схващане, а точно, че Вие като акционер в най-големия Български футболен клуб по никакъв метод не сте получавали заплащане по простата причина, че в последните години 31-кратният първенец не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че сега, в които се получат такива, ще бъдат разпределени заслужено по отношение на присъединяване на всеки един от акционерите в клуба. Бъдете здрав.

Винаги ваш почитател!

С почитание и благодарност:
Гриша Ганчев ".

Цялата сага с притеснителния за някои трансфер на Антон Недялков приключи с персонално известие към Христо Стоичков от младия футболист, който към този момент ще играе за първенеца "Лудогорец ". Така се обърна Недялков към Камата в sms:

"Бат Ицо здравей, желая да изкажа най-искрени извинения по отношение на това в което те вкарват и за което те изкарват отговорен ", гласи известието представено от "Дарик ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР