Легендата на българския футбол Христо Стоичков анализира предстоящия финал на

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков анализира предстоящия финал на
Коментари Харесай

Стоичков разкри тактиката на Хърватия за финала

Легендата на българския футбол Христо Стоичков проучва идния край на Мондиал 2018 сред Франция и Хърватия. Според него „ шахматистите “ ще заложат на предпазен жанр, който ще им разреши да контраатакуват „ петлите “, написа Блиц.

" Явно ще бъде тежък мач за хърватите, по простата причина, че френският тим господства, пресира, само че пък сме привикнали да виждаме доста изненади във футбола. С доста от моите сътрудници и другари, тук в Москва, си приказваме, че хърватите имат късмет против Франция, само че пък от другата страна Франция има страховит тим “, разяснява Камата пред Българска национална телевизия.

„ Хърватия ще се брани да не получи ранен гол и ще предизвика френския тим да ги нападна непрекъснато, с цел да остави пространства за контраатаки. Не имам вяра, че физиката ще е огромен минус за хърватите, защото те нямат какво да губят. Те направиха това, което доста малко хора споделяха преди шампионата - край. Хърватите ще играят 90 минути по този начин, както те си знаят. Отбор, който ще покаже, че може да бъде еднакъв с Франция ", добави Христо Стоичков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР