Легендата на българския футбол Емил Кременлиев направи много мрачна прогноза,

...
Легендата на българския футбол Емил Кременлиев направи много мрачна прогноза,
Коментари Харесай

Кременлиев: Скоро няма да има футбол

Легендата на българския футбол Емил Кременлиев направи доста мрачна прогноза, обвързвана с парализирането на най-популярния спорт поради ковид.

„ Като виждам действителността, скоро няма да има футбол. Не се вижда краят на пандемията. Не забелязвате ли, че непрекъснато се удължава и удължава изключителното състояние. И то освен в България, а на всички места в Европа и в света. Вижте какво направиха в Белгия. Първи прекратиха шампионата. А това е европейска страна, със съществено състезание и с потвърдени и положителни футболисти. Мисля, че и други ще последват Белгия, колкото и да не им се желае. Няма да са една или две страни, а ще са повече. Прогнозата ми може да ви се коства неприятна, само че по този начин мисля аз. Дано не съм прав “, съобщи 50-годишният Кременлиев пред БЛИЦ.

„ На някои места шампионатите може да бъдат анулирани, на други да се прекратят и въз основата на сегашното класиране да се разгласи край на сезона. Както стана в Белгия. Ще има ядосани, ще има недоволни. Ще бъде огромно напрежение. Но няма как…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР