Легендата на Арсенал и настоящ наставник на Монреал Импакт Тиери

...
Легендата на Арсенал и настоящ наставник на Монреал Импакт Тиери
Коментари Харесай

Тиери Анри осъди расизма, но и протестите в САЩ

Легендата на Арсенал и сегашен ментор на Монреал Импакт Тиери Анри осъди деянията на расизъм в Съединени американски щати, само че в това време се разгласи и срещу избухналите заради тази причина митинги в американските градове.

" През последните няколко дни събирах мислите си, с цел да опиша красноречиво моите усеща по отношение на трагичната и ненужна гибел на Джордж Флойд. Щеше да е прекомерно елементарно да пиша с страст, ненавист и гневни мисли незабавно след случилото се. Въпреки че към момента ги има тези усеща, ще направя опит. Защо това се случва през 2020-а? Защо същите тези расисти приветстват всяко етническо малцинство, което играе за техния тим, само че демонстрират експанзия по отношение на същите тези малцинства на улицата? Защо всички способи, които използваме, с цел да премахнем това от нашето общество, не работят? Това се случва от прекомерно от дълго време и сме стигнали прекомерно надалеч, с цел да бъде толерирано в модерното общество.

pic.twitter.com/UE3Qzu1Cij
— Thierry Henry (@ThierryHenry) June 2, 2020
Не поддържам насилието, плячкосването или рушенето на благосъстоятелност, защото това няма да реши никакви проблеми и доста измъчвани от расизъм човеци са жертви на това държание. Защо би трябвало хората да бъдат наказвани от тези, които претърпяват същите компликации, ужас и расистко принуждение? Хората, които са работили през целия си живот, с цел да изхранват фамилиите си, а по-късно плодовете на труда им са унищожени в митингите против проблемите, от които самите те страдат? Това не е решението. Въпреки това, ние в действителност незабавно съдебна експертиза НУЖДАЕМ от смяна, ИЗИСКВАМЕ смяна и, най-важното, ЗАСЛУЖАВАМЕ смяна. Направете го допустимо СЕГА. СТИГА ТОЛКОВА ", разгласява Анри в Туитър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР