Легендата на Арсенал Денис Бергкамп заяви, че е готов да

...
Легендата на Арсенал Денис Бергкамп заяви, че е готов да
Коментари Харесай

Бергкамп готов да се завърне в Арсенал

Легендата на Арсенал Денис Бергкамп съобщи, че е подготвен да се завърне в клуба като част от треньорския щаб. Той обаче посочи, че това е допустимо единствено в прецизен миг.

Бившият нападател е един от най-успешните играчи в историята на " топчиите ", като вкара 120 гола сред 1995 и 2006 година и завоюва три пъти купата на Англия с отбора.

След като се отхвърли от футбола, той получи късмет да стане скаут в Арсенал, само че избра да прекара повече време със фамилията си. Все отново той се насочи към треньорска кариера и работи като асистент треньор в Аякс до декември 2017 година, когато бе уволнен.

" Когато моментът е прецизен, бих се радвал да се върна в някаква роля. В момента се усещам чудесно в Нидерландия. Имам младо семейство и не съм се занимавал с треньорство от известно време. Изпитвам обаче предпочитание да се върна във футбола ", показа Бергкамп.

" I have the urge to go on the pitch again and help, whether it’s with the technical or coaching staff.

" It might be a bit too early, but you never know. We’ll see what comes my way... It would be ideal at Arsenal.”https://t.co/NVOEIpVnpT #AFC
— FourFourTwo (@FourFourTwo) July 23, 2020
" Разбира се, би било идеално това да се случи в Арсенал. Прекарах там 11 години и съм с прелестни усеща към клуба. Много ми е забавно това, което прави Микел Артета в Арсенал, защото има призначи, че той желае да промени философията ", сподели още той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР