Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона се самопредложи за нов

...
Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона се самопредложи за нов
Коментари Харесай

Диего Марадона: Аз съм човекът, който може да оправи Манчестър Юнайтед

Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона се самопредложи за нов управител на Манчестър Юнайтед, заявявайки че знае доста добре по какъв начин да върне трофеите на " Олд Трафорд ".

В момента Дон Диего води втородивизионния мексикански Дорадос, до момента в който " алените дяволи " назначиха за постоянно Оле Гунар Солскяер, който подписа контракт за три години. 

" Ако Манчестър Юнайтед има потребност от треньор, аз съм индивидът, който може да свърши тази работа. Знам, че този клуб продава доста фланелки по света, само че те би трябвало да стартират да печелят и титли. Мога да го направя за тях. Манчестър Юнайтед дълго време беше обичаният ми британски тим. През него минаха толкоз доста велики играчи и тимът беше страховит при Алекс Фъргюсън. Но в този момент би трябвало да кажа, че това е Ман Сити. Знам, че не би трябвало да променяш по този начин пристрастията си, само че това е поради Кун Агуеро. Ние си приказваме доста и той играе в доста добър тим. 

В Юнайтед харесвах Андер Ерера. Пол Погба? Не работи задоволително. Играх на " Олд Трафорд " през 1984 година. Шумът беше като на " Ла Бомбонера ", разяснява Марадона пред FourFourTwo, представен от Sportal.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР