Легендата на английския футбол - Уейн Рууни отново ще се

...
Легендата на английския футбол - Уейн Рууни отново ще се
Коментари Харесай

Рууни отново ще играе срещу Юнайтед!

Легендата на британския футбол - Уейн Рууни още веднъж ще се изправи против някогашния си тим - Манчестър Юнайтед на 1/8-финалите в шампионата за Купата на Англия, откакто неговият Дарби Каунти победи с 4:2 Нортхемптън Таун в дуел от четвъртия кръг на конкуренцията.

Голмайстор №1 на Англия за всички времена вкара последния гол за "овните " в 77-ата минута, когато бе прецизен от дузпа. Андре Уиздъм (28') и Дуейн Холмс (35') дадоха задатък от два гола на Дарби през първата част. Ник Адамс (47') върна едно попадение за отбора от Лига Две незабавно след подновяването на играта. Джак Мериът (51') доста бързо възвърне преднината от два гола на домакините, а Сам Хоскинс оформи крайния резултат от дузпа в 87-ата минута.

Дарби приема Манчестър Юнайтед в седмицата, започваща на 2 март. Рууни, който е изпълнител №1 в историята на Манчестър Юнайтед, ще се изправи за първи път против "червените дяволи " от 1 януари 2018 година, когато излезе против Юнайтед на "Гудисън Парк " с екипа на родния си Евертън. Тогава "карамелите " изгубиха с 0:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР