Легендата Майк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald

...
Легендата Майк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald
Коментари Харесай

Майк Тайсън отново на ринга в помощ на наркозависими и бездомни

Легендата Майк Тайсън  Майк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на британски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е се завръща. Бившият международен първенец в тежката категория разгласи, че още веднъж ще се качи на кръга за серия от благотворителни мачове, приходите от които ще отидат в поддръжка на бездомните и хора, които са страдали от наркотична взаимозависимост, предава БТВ.

Тайсън към този момент е възобновил тренировки, само че счита, че мъчно ще навлезе в прилична форма.

"Поработих с лапи, няма да е елементарно. Тялото ми е измъчено и изпитвах болежка, само че упражнявах. Ще направя всичко допустимо да се върна на кръга за серия от демонстративни мачове. За задачата би трябвало да поработя крепко в залата, с цел да устоя най-малко 3-4 рунда. Работя и на пътека за тичане, устоявам по един час. Работя и върху боксовите неща, последователно влизам в час. Опитвам и комбинации, само че болката е мощна ", сподели Тайсън пред изданието Boxingscene.com.

Тайсън слезе от кръга през 2005 година след загуба от Кевин Макбрайт. Общият му баланс е 50 победи, 44 от които с нокаут, и 6 провали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР