Легендата Джанлуиджи Буфон не смята, че Реал Мадрид трябва да

...
Легендата Джанлуиджи Буфон не смята, че Реал Мадрид трябва да
Коментари Харесай

Буфон със съвет към Реал Мадрид

Легендата Джанлуиджи Буфон не счита, че Реал Мадрид би трябвало да притегля считания за негов правоприемник в италианския футбол Джанлуиджи Донарума. След като преди няколко месеца младият вратар в началото отхвърли да преподпише с Милан, европейският клубен първенец изяви предпочитание да го вземе. Според ветерана обаче на “Бернабеу” си имат повече от класен пазач.

“Противно на това какво се приказва Кейлор Навас е страховит вратар. С него Реал завоюва Шампионската лига два пъти. Не мисля, че испанците се нуждаят от нов човек на неговия пост”, съобщи Буфон пред Marca.

Джиджи също по този начин е отчаян да види по какъв начин се стигна до раздялата сред “белите” и Икер Касийяс, само че признава, че не е осведомен с точните аргументи и не може да разяснява.

Капитанът на Ювентус се върна и към изгубения край в ШЛ в начало на юни, когато италианците отстъпиха на Реал с 1:4: “Изиграхме чудесно първо полувреме и си помислихме, че може и да успеем, само че като цяло противникът ни превъзхождаше през цялата среща”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР