Легендата Чавдар Цветков си позволи да се изгаври с ЦСКА.

...
Легендата Чавдар Цветков си позволи да се изгаври с ЦСКА.
Коментари Харесай

Шеф в Локо Пловдив се изгаври с ЦСКА

Легендата Чавдар Цветков си разреши да се изгаври с ЦСКА. Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив (Пловдив) разгласи, че особено " армейците " не може да се оплакват от съдийството. Думите му бяха в отговор на офанзивата на шефа в ЦСКА Стойчо Стоилов, който упрекна реферите за провалянето на " Лаута ". " Смърфовете " завоюваха с 1:0 след гол от засада на Йосип Томашевич и поведоха на " армейците " със 7 точки.

" Седем е положително число. Седем точки от ЦСКА. Какво друго да кажа? Доволен съм от играта, изключително през първото полувреме. Карагарен, в случай че беше вкарал, отиваха на по-голям резултат, само че ЦСКА не е неприятен тим ", сподели Цветков.

" Имат искания от съдийството!? Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо Стоилов не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да забележим на " Армията " какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има експерти, приказвах с Наско Узунов и той сподели същото. Не виждам какви искания могат да имат. И ние имаме искания. Занев трябваше да има през днешния ден три жълти картона ", съобщи Цветков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР