Легендата Чарли Чаплин, оставил незаличим отпечатък в историята на нямото

...
Легендата Чарли Чаплин, оставил незаличим отпечатък в историята на нямото
Коментари Харесай

Внучката на Чарли Чаплин се омъжи – всички се присмяха на булчинската ѝ рокля

Легендата Чарли Чаплин, оставил незабравим отпечатък в историята на нямото киното, е прочут и с многото си романси и четирите си публични брака. Любимите му дами го подаряват с значително синове и дъщери, а те от своя страна – с доста внуци.

Според разнообразни източници, Чаплин е отгледал към 15 или 20 внуци и внучки. Макар и да не доближават до висотите на неговите достижения, някои от тях съумяват да потвърдят на света, че геният на комика продължава да живее в тях. 
                             

Сред най-известните наследници на великия Чаплин са първородната му щерка Джералдин Чаплин, номинирана за БАФТА и Златен глобус, както и внучката на комика, режисьор, сценарист и композитор - Лаура Чаплин - художник, дизайнер, някогашен модел и щерка на сина на Чаплин – Юджийн.

Насочваме вниманието ви точно към Лаура, а мотивът е, че преди броени дни 34-годишната наследничка сподели заветното " Да " на дългогодишния си другар – юриста Етиен Моние. 
                             

Двойката се ожени в Швейцария, където живеят. Тържеството мина в стеснен кръг, формиран от родственици и най-близки другари на младоженците. Лаура, която другояче стои надалеч от светлините на прожекторите, разгласява няколко сватбени фотоси в обществените мрежи. Кадрите мълниеносно привлякоха вниманието, предизвиквайки взрив от спорни мнения по отношение на сватбената рокля на Лаура. 

За най-важния ден от живота си артистичната русокоска бе заложила на вталена, падаща на плисета рокля без ръкави с плитко деколте и с дължина до коленете. Някои от феновете побързаха да отбележат, че тоалетът е демодиран и не доста подобаващ за всяка фигура.

На боси крайници Лаура бе обула лилави велурени ботуши. В различен тип те биха се трансформирали в ослепителен и моден акцентен подробност, само че въобще не подхождат на сватбена рокля, означават почитатели.

" Твърде неуместно, с цел да се одобри за комплицирана смешка ", " Каква ужасна рокля. Тя в действителност ли е дизайнер и модел? ", възмущават се фенове.

Важното обаче е, че младоженецът е благополучен от външния тип на булката. И съдейки по радостното лице на Етиен, той е подготвен да види обичаната си във всевъзможни рокли.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР