Легендарното крило на Ботев (Пловдив) Атанас Пашев говори пред Sportal.bg

...
Легендарното крило на Ботев (Пловдив) Атанас Пашев говори пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Пашата: Стадион Христо Ботев е нещо уникално

Легендарното крило на Ботев (Пловдив) Атанас Пашев приказва пред Sportal.bg в навечерието на откриването на новия дом на " канарчетата ".

" Колежа " … Окей. Стадион " Христо Ботев " е това, дето ни минаха младините, най-хубавите години. Нещо неповторимо е. Радвам се, че ще се изпълни стадионът, би трябвало да радваме почитателите с добра игра и прекрасен стадион. Стадионът е неповторим, само че има още неща да се вършат по него. 
 Лилчо Арсов: Ботев има най-модерния стадион в България Лилчо Арсов: Ботев има най-модерния стадион в България
Мисля, че ще стане към края на годината - европейски стадион. На терена нов тим - желае се работа, стиковане. Ще се получат нещата, би трябвало работа. Левски мъчно играе против нас. Ако ние играем добре, ще ги победим. Казвам добре, не чудесно ", съобщи голмайсторът на " А " група от 1986 година
 Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР