Легендарното крило на Аржентина Клаудио Каниджа e целодневно надрусан и

...
Легендарното крило на Аржентина Клаудио Каниджа e целодневно надрусан и
Коментари Харесай

Съпругата на аржентинска легенда: По цял ден е дрогиран и живее с проститутка

Легендарното крило на Аржентина Клаудио Каниджа e целодневно надрусан и живее с продажница. Информацията идва от брачната половинка на Сина напразно Мариана Нанис, представена от " Сън ". Любопитно е, че съгласно таблоидите в Южна Америка сребърният медалист от Италия'90 е в спекулация с бразилската писателка София Бонели, която се изявява и като модел.

" С Клаудио не сме разведени. Той е при своята дрогирана продажница, която го държи дрогиран по през целия ден! Смятам, че и двамата ще свършат в пандиза. Не знам къде тъкмо се намира бърлогата им, само че и не ме интересува. Ще се съветвам с юриста си какво да върша ", разкри Нанис пред аржентинските медии.

" Бях бременна в третия месец, когато Клаудио ме бутна пред една кола. На идващия ден бях на масаж и видях, че по краката ми се стича кръв. Изхвърчах към клиниката и му се обадих. Той обаче ми сподели, че съм от тези хора, които обичат да го играят постоянно жертва. Той умъртви бебето ми тогава ", продължава брачната половинка на Каниджа.

В отговор някогашната звезда на Аталанта, Рома, Бенфика и Рейнджърс съобщи: " Нека Мариана посети СПЕШНО психиатър. Тя не е с всичкия си. Трябва да взема ограничения поради децата ни и поради третите страни, които са жертви в тази полуда. Не желая да го върша, само че това е мой дълг. Мариана е откачила и това е от години. Затова се намираме в тази обстановка ".

Някогашният аржентински снайперис е женен за Мариана Нинис от далечната 1988 година. Двамата имат три деца: Кевин Аксел, Александър Димитри и Шарлот Шантал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР