Легендарният защитник на Елин Топузаков започна отново работа в

...
Легендарният защитник на  Елин Топузаков започна отново работа в
Коментари Харесай

Топузаков разкри: Преговори изобщо нямаше, Сираков и Стоилов ми звъннаха след Нова година

Легендарният бранител на " " Елин Топузаков стартира още веднъж работа в клуба и даде първото си изявление пред " Левски ТВ ", в което разкри, че желанието му постоянно е било да се завърне на " Герена ".
Топчо ще тренира юношите до 19 години и разясни по кое време е бил сбъднат контактът с него:
" Чувството постоянно е било хубаво, когато пристигам на " Герена ". Това е моят втори дом, тъй като 20 години от живота ми са минали в Левски. В първите дни след новата година получих позвъняване от Станимир Стоилов и Наско Сираков, а на идващия ден се срещнахме и се разбрахме за две минути. Преговори въобще не е имало. Моето предпочитание бе да работя в тима на сърцето ми ", сподели Топузаков.
" Винаги съм следил какво се случва в Левски. Сега ми следва да направя по-детайлен взор върху Академията, само че има задоволително способи за ускорение на този развой ".
" Моите упоритости и цели се припокриват с тези на Левски, който играе постоянно за победа. Приоритет ще бъде подготовката на младите футболисти да станат част от първия тим. Те би трябвало да си изградят привички, с цел да могат по-лесно да преминат в мъжкия футбол ", добави още новият треньор на Левски U19, който през 2016 и 2017 година бе отпред и на мъжкия тим на " сините ".
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР