Легендарният за автомобилната индустрия модел Ford F-150 вече се предлага и

...
Легендарният за автомобилната индустрия
модел Ford F-150 вече се предлага и
Коментари Харесай

Легендата Ford F-150 вече и с дизелов двигател

Легендарният за автомобилната индустрия модел Ford F-150 към този момент се предлага и в изцяло нова дизелова версия, задвижването на която се реализира чрез нов трилитров V6 Power Stroke мотор.

Новата трансформация на хитовия за марката модел дава обещание да предложи на бъдещите си собственици лидерска за сегмента си максимална мощ от 250 конски сили, както и предстоящ разход на гориво от 9.5 литра на 100 километра при придвижване по магистрала. Първият F-150 Power Stroke, който се присъединява към предходни пет основни варианта на модела, ще бъде в състояние също по този начин да транспортира товари с тегло от малко над 900 кг, както и да тегли товари с такова от малко над 5.1 тона.

F-150 Power Stroke, в оборудването на който ще бъде включена и десетстепенна автоматична предавателна кутия, ще бъде наличен във версия 4х2 и 4х4, както и в три нива на съоръжение и с две дължини на товарното поделение.

Заявки за закупуването на Ford F-150 Power Stroke ще стартират да се одобряват от средата на този месец, а първите доставки на автомобила ще бъдат осъществени през пролетта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР