Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов ще присъства на Армейския

...
Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов ще присъства на Армейския
Коментари Харесай

Георги Велинов ще проведе урок по история на ЦСКА за деца на Армейския следобед

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов ще участва на " Армейския следобяд ", оповестиха от клуба. Той ще се организира преди конфликта сред ЦСКА и ЦСКА 1948 от осмия кръг на Първа лига.

Срещата ще стартира в 20:30 часа, а почитателите на " алените " ще могат да се срещнат с някогашния пазач на отбора в 18:45 часа.

Джони Велинов ще организира урок за деца по история на ЦСКА, разказвайки за някои от най-незабравимите мачове на “червените ”.

" Здравейте, армейци. Понеделник е един значим ден за нас. В 18:45 часа на " Армейския следобяд " ще участвам персонално и чакам децата ви да схванат от мен, кой е най-великият тим. Да схванат, да го почувстват в себе си и по-късно на мача да схванат истината. Истинският клуб, който съществува на " Българска войска " ще играе против хората, които се пробват да вземат нашата история, което е невероятно. Призовавам ви да дойдете на този мач, доста е значим. Ние сме зад вас, само че вие би трябвало да се зад нас. Благодаря ви и ви очаквам ", съобщи той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР