Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед Питър Шмайхел призова Давид Де

...
Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед Питър Шмайхел призова Давид Де
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед посъветва Де Хеа след грешката

Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед Питър Шмайхел прикани Давид Де Хеа да си усъвършенства концентрацията си, с цел да не позволява повече глупави неточности на вратата на "червените дяволи ".

Де Хеа беше отговорен за поредна високоструваща неточност на вратата на своя тим при равенството 1:1 с Евертън в дуел от 28-мия кръг на Висшата лига. В 3-та минута испанецът се засуети и не почисти задоволително бързо топката напред, което разреши на Доминик Калверт-Люин да означи за 1:0.

След срещата Оле Гунар Солскяер отбрани стража си, само че Шмайхел беше малко по-малко демократичен към дейностите на Де Хеа.

"Той вярваше, че има повече време, в сравнение с в действителност има. Трябваше просто да подаде на Магуайър и да стартира изначало ", стартира Шмайхел.

"Това е липса на централизация. Седем неточности в седем мача е просто прекалено много. В огромните клубове това не може да се позволява, тъй като се губят прекалено много скъпи точки ".

"Де Хеа би трябвало да усъвършенства този индикатор. Трябва да бъде по-концентриран и да почисти тези неточности ", приключи датският пазач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР