Легендарният водещ на ВИП брадър Ники Кънчев обмисля сериозно да

...
Легендарният водещ на ВИП брадър Ники Кънчев обмисля сериозно да
Коментари Харесай

Ники Кънчев се пенсионира, тайно гледа „Стани богат” по БНТ

Легендарният водещ на „ ВИП брат ” Ники Кънчев обмисля съществено да се пенсионира от малкия екран, научи „ Уикенд ” от негови сътрудници . Въпреки че е на 58 години, той към този момент имал задоволително пари, с цел да си го разреши, а със спестяванията си можел да изкара в лукс остатъка от живота си. 

Ники отсега нататък няма да се изявява като тв водещ, само че остава глас на предаването си „ Купон на изток от парадайса ” по „ Дарик радио ”.  Миналата есен стана ясно, че „ ВИП брат ”, който Кънчев водеше, гълта над 3 млн. лева от бюджета на Нова телевизия и скоро нови епизоди на риалитито няма да има. Медиата реши да пропусне сезон на шоуто, а дали ще го възобнови, ще взема решение новия притежател Кирил Домусчиев следващата година. Това обаче значи, че Ники Кънчев остава без ефир и за първи път от години феновете няма да го гледат. Огорчен от създалата се обстановка, Кънчев самичък решил, че му е време да се отдръпна от дребния екран.

По същото време емблематичната телевизионна игра „ Стани богат ” се завърна на екран след 4-годишна пауза, само че по Българска национална телевизия и без досегашния си водещ Кънчев. Шоуменът от Червен бряг бе нейно лице в продължение на 17 години с спирания и по тази причина се снабди с прозвището Мистър „ Стани богат ”. 
Ники доста се обидил на продуцента Нико Тупарев, тъй като траял да прави предаването в националната майка, само че без него. За разлика от множеството тв формати, чиито лицензи са благосъстоятелност на малките екрани, Тупарев имал позволение за излъчването на предаването. Голяма част от триумфа на играта се дължеше точно на ерудирания публицист, който постоянно впечатляваше участниците и феновете с богатата си обща просвета. В стола на благосъстоянието против Кънчев са сядали политици, известни артисти, тв звезди и реализатори. Участвали са даже президентът Росен Плевнелиев и министър председателят Бойко Борисов. 

След старта на играта по Българска национална телевизия с водещ артиста Михаил Билалов, Кънчев призна, че гледа предаването. „ Когато съумявам – го виждам ” , сбит е по тематиката някогашният Мистър „ Стани Богат ”. Той обаче надали щеше да разбере какъв брой е обичан от феновете, в случай че не беше сравнението му с новия водещ Джаро.   В началото той злорадствал, че феновете не могат да свикнат с Билалов и избират него за водещ. Само месец обаче беше необходим на артиста, с цел да промени отрицателните настройки към себе си, а рейтингът на „ Стани богат ” надмина даже новините по Нова телевизия, които се излъчват в същия часови пояс. 

За разлика от Кънчев, Билалов нямал кой знае какви издънки в ефир, като изключим пристрастието му към някои участници и подсказването на правилния отговор. Воденото от Ники „ Стани богат ” бе цялостно с гафове. По време на дългогодишната си изява като водещ, Кънчев остана в историята на Нова телевизия точно със занимателните си гафове по време на ефир.  При старта на викторината през 2001 година, фотосите се правели в Румъния. Налагало се непрекъснато лъскане с парцал на пода в студиото. Веднъж чистачката не запомнила да подсуши мокрия балатум и Ники водил предаването като кънкьор. Пак в същото студио аутокюто кой знае за какво изписвал текста на български, само че с латински букви. В него обаче липсвали буквите Ч, Ш и Щ и водещият с тъга разчитал писанията. Един от най-забавните гафове в софийското студио на предаването е по време на стартовата игра „ Най-бързият печели ”, която дефинира кой да седне на стола на благосъстоянието. Ники се обръща към участниците с въпроса: „ Готови ли сте, дами и господа ”? и чак тогава вижда, че против него са седнали единствено мъже. Възкликва: „ О, единствено господа сте! ”, публиката се залива от смях, водещият също и се постанова да спрат фотосите. 
В ефира на остарелия „ Стани богат ” се пръкнаха и паметни лафове. На въпроса на кое животно викаме с гъци-гъци, участник изуми Кънчев като отговори: „ Котка ”. Така музикантите от група „ Хиподил ” се въодушевиха от занимателната преживелица и написаха песента „ Гъци-гъци ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР