Легендарният вече бивш защитник на Ювентус Андреа Бардзали сподели, че

...
Легендарният вече бивш защитник на Ювентус Андреа Бардзали сподели, че
Коментари Харесай

Легенда на Юве: Не ми липсва футболът

Легендарният към този момент някогашен бранител на Ювентус Андреа Бардзали показа, че все още не изпитва потребност да се връща във футболните среди.

Бардзали постави завършек на спортната си кариерата в края на миналия сезон. По време на престоя си в Ювентус бранителят завоюва цели 8 трофеи от шампионата. Той обаче не изпитва нужда да се завръща към футбола за момента.

“Не ми липсва футбола все още. Спокоен съм и релаксиран за бъдещето. През последния ми сезон доближих физическия си лимит и тялото ми страдаше. С времето може и да си трансформира мнението, само че все още съм благополучен с живота си “, разяснява италианецът.

“Работил съм при толкоз доста треньори през кариерата ми, всеки със собствен лични хрумвания, способи и личностни харатеристики. Опитах се да взема най-хубавото от всички тях “.

“Аз персонално към момента не знам дали ще стана треньор. Както във всяка специалност е нужна пристрастеност и на първо място подготвеност. Преди да направя дефинитивно решение би трябвало да се убедя, че имам и двете “, приключи някогашният италиански национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР