Легендарният Васил Найденов изнесе своя дългоочакван бутиков концерт на морския

...
Легендарният Васил Найденов изнесе своя дългоочакван бутиков концерт на морския
Коментари Харесай

Васил Найденов: Винаги ще се връщам в Слънчев бряг

Легендарният Васил Найденов изнесе своя дълго чакан бутиков концерт на морския бряг в Слънчев бряг. Над 1000 посетители приветстваха звездата на сцената на Bedroom beach club.

Емблемата на родната сцена за следващ път потвърди за какво е един от най-обичаните български реализатори. Той обаче не сдържа страстите си и безусловно се просълзи от неспокойствие: “Много хора се пробват да бъдат режисьори на живота, само че малко съумяват. Сега ще пея за живота, любовта и още нещо...Защото постоянно се връщамтук....Защото постоянно след спомените търча! Благодаря Ви Слънчев бряг, по тази причина че ми подарихте любовта си...Искам да чувствам, че съм жив и необходим. Дълбок реверанс пред вас и българската музика! За мен през днешния ден е дребен празник, дано се обичаме, да пием и да се целуваме!

Ексклузивното шоу продължи близо 3 часа и e част от поредност концерти поклон към огромните български звезди. От сцената прозвучаха шлагерите "Сбогом моя обич ", "Огън от обич ", "Казано почтено всичко ми е наред " и доста други. Целият столичен хайлайф предприе малко морско странствуване, с цел да се наслаждения на особено квалифицираната стратегия, в която присъединяване взеха 7-а музиканти.

След Васил Найденов, на сцената на най-модерния клуб в Слънчев бряг, ще се качи цяла плеяда български звезди. На 7-и август следва HIP HOP HISTORY REPEATING, в което присъединяване ще вземат Ъпсурт, Спенс, Димчо, Skiller,DJ Doncho, NDOE, DJ CASS, Alex P и Мария Драгнева.

Махмут Орхан се завръща в Слънчев бряг на 10 август, за една безпрецедента празненство вечер, която ще бъде паметна за Лято 2019. Името на Махмут е синоним на най-големия музикален шлагер в Европа - парчето „ Feel “. На върха на славата си, 25 годишния DJ от Бурса избра да пуска музика в топ сезона на Слънчев бряг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР