Легендарният турски вратар Рюстю Речбер е настанен в болница, след

...
Легендарният турски вратар Рюстю Речбер е настанен в болница, след
Коментари Харесай

Легендарен вратар и рекордьор в болница с диагноза COVID-19

Легендарният турски вратар Рюстю Речбер е настанен в болница, откакто е бил диагностициран с COVID-19, заяви брачната половинка му Ишил с обява в Инстаграм. 46-годишният Речбер е рекордьор по мачове за националния тим на южната ни съседка със 120 срещи. В кариерата си на клубно равнище е пазил за тимове като Бешиткаш, Фенербахче и Барселона.

" Бих желала да споделя някакви хубави вести, само че не мога. Съпругът ми е приет в болница с диагноза COVID-19. Шокирани сме, тъй като признаците се появиха ненадейно. Единствената ми молба към всички е да се държат по-отговорно и съзнателно. Моят тест и този не дeцата беше негативен. Ще бъдем принудени да си останем у дома, до момента в който той е в болница.

Това е и най-трудното в тази обстановка, че няма да бъдем до него. Надявам се с Божия помощ и тази на турските лекари той да се оправи с това ", написа Ишил Речбер, която в последните седмици сподели голяма ангажираност с казуса, като публикуваше в обществените мрежи препоръки за персонална хигиена и ограничения за предотвратяване от болестта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР