Легендарният централен защитник на варненския Спартак Асен Михайлов изрази задоволство

...
Легендарният централен защитник на варненския Спартак Асен Михайлов изрази задоволство
Коментари Харесай

Легенда на Спартак Варна: Вървим уверено към елита

Легендарният централен бранител на варненския Спартак Асен Михайлов изрази удовлетворение от мощния пролетен старт на тима, който записа три следващи победи и не позволи гол.

„ Най-важното е, че Спартак побеждава, даже и мъчно, и го прави, откакто превъзхожда на терена своите противници. Разбира се, чакам от мач на мач да играем и по-добре, което имам вяра, че ще се случи. Хубаво е също, че управление, тим и аудитория са едно цяло, което е причина за бъдещи триумфи, и считам, че вървим решително към елита “, съобщи Михайлов.

Последният счита, че в случай че „ соколите “ завоюват и в петък в Дупница, ще създадат гигантска крачка към завръщане в групата на майсторите.

„ Двубоят с Марек е от извънредно значение, защото в случай че победим, ще се откъснем пред тях със 7 точки и на процедура ще ги откажем от борбата за първите две места. Същото ще стане и след няколко кръга с Монтана, когато ги приемем вкъщи. Що се отнася до Янтра, те може би се обрисуват като най-сериозния ни противник за елита със Септември, само че мисля, че Спартак има нужните играчи и тим, с цел да е подвластен единствено от себе си “, добави Асен Михайлов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР