Легендарният централен нападател на Спартак Варна - Иван Петров, заяви,

...
Легендарният централен нападател на Спартак Варна - Иван Петров, заяви,
Коментари Харесай

Легенда на Спартак Варна: Спонсорите помагат на представителните отбори и на децата от школите

Легендарният централен нападател на Спартак Варна - Иван Петров, съобщи, че възможна промяна в хазарта ще навреди доста на българския спорт. 

" Това би било едно безумно и неуместно решение. Политиците би трябвало да се грижат за ползите на хората, а не да стават техни гробокопачи, в тази ситуация на родния футбол и спорт. Знаете, че хазартните оператори оказват помощ на доста български клубове, оказват помощ и на моя роден Спартак (Варна), който от известно
време се върна на верния футболен път. Тези вложения не са ориентирани единствено към представителните клубове, само че и към децата в школите и базите. А децата са нашето бъдеще. Не единствено в спорта, само че и в живота.

Така че сега политиците протягат ръка на най-скъпото ни – нашите деца. Аз съм уверен, че сходно решение няма да мине в Народното събрание, тъй като там към момента има умни и трезвомислещи хора. Но самият факт, че се повдига сходен въпрос и води до напрежение, е извънредно противен и неприемлив, сподели Иван Петров.

Снимка: arenavarna.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР