Легендарният треньор Ули Вегнер се занимава с тактическата подготовка на

...
Легендарният треньор Ули Вегнер се занимава с тактическата подготовка на
Коментари Харесай

Ули Вегнер тренира Кубрат от болничната стая

Легендарният треньор Ули Вегнер се занимава с тактическата подготовка на Кубрат Пулев от болничната стая, написа Märkische Oderzeitung .

77-годишният немец продължава възобновяване си в рехабилитационна клиника в Хопергартен, само че поучава оттова Кобрата, на който следва дуел за международната купа в тежката категория против Антъни Джошуа.
bTV Репортерите: В ръкавиците на Кобрата (ВИДЕО) Даваме ли си сметка какво се крие зад лъскавата витрина на огромния спорт?

" Шефът на болничното заведение е състезателен почитател и ми разреши... Този мач е огромна отговорност за мен. Става дума за милиони фенове и милиони евро. Аз обаче нямаше да приема работата, в случай че не бях сигурен, че Кубрат има всички качества да си тръгне като победител ", декларира Вегнер.

Мачът с Джошуа в Лондон е плануван за 20 юни, само че най-вероятно да бъде отсрочен поради пандемията. Нещо, което самият Кубрат удостовери в особено изявление за bTV.
Пулев пред bTV: Мачът с Джошуа няма да е на 20 юни (ВИДЕО) Боксьорът разкри, че срещата ще бъде отсрочена с няколко месеца

Треньорът на Кубрат: Срещу Джошуа няма да допуснем грешките от мача с Кличко "Британецът е голямо предизвикателство ", сподели Ули Вегнер
За по-големия от братя Пулеви, това е втори късмет да се боксира за международната купа. През октомври 2014 година той загуби от Владимир Кличко, като провалянето остава единственото в професионалната му кариера досега.

Кубрат тренира под управлението на Ули Вегнер от януари 2015 година а от този момент реализира цели 8 победи: против Джордж Ариас (Бразилия) на 17 октомври 2015 година, Морис Харис (САЩ) на 5 декември 2015 година, Дерек Чисора (Великобритания) на 7 май 2016 година, Самюъл Питър (Нигерия) на 3 декември 2016 година, Кевин Джонсън (САЩ) на 28 април 2017 година, Хюи Фюри (Великобритания) на 27 октомври 2018 година, Богдан Дину (Румъния) на 23 март и Райдъл Букър (САЩ) на 9 ноември 2019 година
Ули Вегнер: Сигурен съм, че Кубрат ще донесе международната купа в България Треньорът на Кобрата го приготвя и за дуела с Хюи Фюри
Ули Вегнер е считан за един от най-хубавите треньори в света на бокса. Под негово управление немските представители имат 150 медала от олимпийски игри, международни и европейски шампионати, а 65 от тях са златни. Работил е с имената като Свен Отке, Артур Абрахам, Роберт Хелениус и Марко Хук.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР