Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов анализира настоящото представяне

...
Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов анализира настоящото представяне
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов: ЦСКА трябваше да играе с повече риск срещу Лудогорец

Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов проучва актуалното показване на обичания му " червен " клуб. Той подчертава огромна част от своето изявление по отношение на миналото дерби с Лудогорец. Ето какво показа той пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

" Няма по какъв начин ЦСКА да има искания, в случай че не сътвори голово състояние. Един удар от фаул и това е. Двубоят бе по-голям за ЦСКА, само че тимът не го изигра като подобен. За каква купа може да става въпрос, откакто те не съумяват да се уцелят на терена?! Съперникът ти е в тежък цикъл, ротира състава и отново не можеш да го биеш, нито да му наложиш напън. Всякакви искания оттук нататък са без покритие ", проучва Паро.

" Иначе имаше боязън и в двата тима. Като че ли всеки от противниците се стремеше повече да разрушава, в сравнение с да гради. И до момента в който за Лудогорец в сходно държание имаше логичност, какво да кажем за ЦСКА? " Червените " бяха задължени да играят с доста повече риск ".

" При това състояние в класирането дали ще загубиш този мач, или ще завършиш наедно, е все едно. Но най-малко да бяха работили пo-смело, да бяха дали някаква поръчка за победа. Нищо сходно. Един Coy тичаше доста, бореше се, само че другите към него като не му основават положения, по какъв начин да стане? Да си хвърли тъч и самичък да я вкара ли?! ".

" Крилата Евандро и Отабор ги нямаше. За Тиаго и Пинто да не приказваме. Не ги и видяхме, че бяха на мач. Или, както обича да споделя треньорът на ЦСКА - тимът игра в едно движение 90 минути. Само дето това движение беше приспивно ".

" Трябва обаче да се означи, че от Лудогорец се поувлякоха с изявленията след дуела. Малко е иронично да изясняват по какъв начин са надиграли ЦСКА, а в това време вратарят им да е определен за състезател на мача... ", добави Никодимов.

" Прави неприятно усещане отношението към Малинов. Той играе много по-добре от Пинто. Но пък може треньорът мощно да има вяра в ориста. Малинов реши един мач от пейката и Крушчич може да си е помислил, че всякога ще става по този начин. Малинов е национал на България и не е съществено да е запаса на по-слабия от него Пинто ".

" Още повече, че не виждам никакви причини в тази обстановка да бъде налаган чужденецът. Особено пък този сезон, в който Пинто не играе нещо особено, да не забравяме, че даже не се разчиташе на него в част от акцията. В последна сметка треньорът си взема решение, пък и ние не знаем по какъв начин упражняват Малинов и Пинто. Но все пак цялата обстановка е доста странна ", недоумява легендата.

" Радващо е одобряването в състава на Антов. Момчето е устойчиво, развива се добре, по този начин и би трябвало. С оглед по какъв начин върви сезонът на ЦСКА е безусловно наложително той да бъде налаган. Сега му е времето. Младите играчи се каляват в тежките времена ".

" В шампионата на 99 % нещата към този момент са предрешени. В този миг Лудогорец и дубъла си да пусне да играе, отново ще стане първенец. Титлата е ясно при кого отива. Оттук на ЦСКА му остава да се надява да завоюва Купата. Сега следва тежък дуел в шампионата с Арда, който да не забравяме, че в последния кръг направи еднакъв с Локо Пловдив ".

" Отборът на Стамен Белчев не е неприятен, въпреки и към момента да не е сработен, пък и има слама в някои линии. Това, че мачът ще е в Кърджали, а времето застудя, малко изравнява везните. ЦСКА ще види напън, само че, живи-умрели - би трябвало да отстраняват Арда. Всичко останало ще значи тежък неуспех на сезона още преди края на годината ", приключи Аспарух Никодимов. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР