Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов анализира настоящото представяне

...
Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов анализира настоящото представяне
Коментари Харесай

Малинов е национал на България и не е сериозно да бъде резерва на Рубен Пинто

Легендарният треньор на ЦСКА - Аспарух Никодимов проучва актуалното показване на обичания му " червен " клуб. Той подчертава огромна част от своето изявление по отношение на миналото дерби с Лудогорец. Ето какво показа той пред сътрудниците от " Тема Спорт ".

" Няма по какъв начин ЦСКА да има искания, в случай че не сътвори голово състояние . Един удар от фаул и това е. Двубоят бе по-голям за ЦСКА, само че тимът не го изигра като подобен . За каква купа може да става въпрос, откакто те не съумяват да се уцелят на терена?! Съперникът ти е в тежък цикъл, ротира състава и отново не можеш да го биеш, нито да му наложиш напън . Всякакви искания оттук нататък са без покритие ", проучва Паро.
 Тодор Янчев: Всеки ден се изучавам от Стойчо, Сектор
Тодор Янчев: Всеки ден се изучавам от Стойчо, Сектор " Г " сподели класа против Лудогорец

" ЦСКА претърпява тежък интервал, няма нищо по-хубаво от това да работиш в България "

" Иначе имаше боязън и в двата тима. Като че ли всеки от противниците се стремеше повече да разрушава, в сравнение с да гради . И до момента в който за Лудогорец в сходно държание имаше логичност, какво да кажем за ЦСКА? " Червените " бяха задължени да играят с доста повече риск ".

" При това състояние в класирането дали ще загубиш този мач, или ще завършиш наедно, е все едно . Но най-малко да бяха работили пo-смело, да бяха дали някаква поръчка за победа. Нищо сходно. Един Coy тичаше доста, бореше се, само че другите към него като не му основават положения , по какъв начин да стане? Да си хвърли тъч и самичък да я вкара ли?! ".
 Нуно Томаш може да напусне ЦСКА
Нуно Томаш може да напусне ЦСКА

С изтичащ контракт е Жеферсон

" Крилата Евандро и Отабор ги нямаше. За Тиаго и Пинто да не приказваме . Не ги и видяхме, че бяха на мач. Или, както обича да споделя треньорът на ЦСКА - тимът игра в едно движение 90 минути. Само дето това движение беше приспивно ".

" Трябва обаче да се означи, че от Лудогорец се поувлякоха с изявленията след дуела. Малко е иронично да изясняват по какъв начин са надиграли ЦСКА, а в това време вратарят им да е определен за състезател на мача... " , добави Никодимов.

" Прави неприятно усещане отношението към Малинов. Той играе много по-добре от Пинто . Но пък може треньорът мощно да има вяра в ориста. Малинов реши един мач от пейката и Крушчич може да си е помислил, че всякога ще става по този начин. Малинов е национал на България и не е съществено да е запаса на по-слабия от него Пинто ".

" Още повече, че не виждам никакви причини в тази обстановка да бъде налаган чужденецът. Особено пък този сезон, в който Пинто не играе нещо особено, да не забравяме, че даже не се разчиташе на него в част от акцията . В последна сметка треньорът си взема решение, пък и ние не знаем по какъв начин упражняват Малинов и Пинто. Но все пак цялата обстановка е доста странна ", недоумява легендата.

" Радващо е одобряването в състава на Антов. Момчето е устойчиво, развива се добре, по този начин и би трябвало . С оглед по какъв начин върви сезонът на ЦСКА е безусловно наложително той да бъде налаган. Сега му е времето. Младите играчи се каляват в тежките времена ".
 Миодраг Йешич още веднъж е вид за треньорския пост в ЦСКА?
Миодраг Йешич още веднъж е вид за треньорския пост в ЦСКА?

Сърбинът към този момент е незает

" В шампионата на 99 % нещата към този момент са предрешени. В този миг Лудогорец и дубъла си да пусне да играе, отново ще стане първенец. Титлата е ясно при кого отива. Оттук на ЦСКА му остава да се надява да завоюва Купата. Сега следва тежък дуел в шампионата с Арда, който да не забравяме, че в последния кръг направи еднакъв с Локо Пловдив ".

" Отборът на Стамен Белчев не е неприятен, въпреки и към момента да не е сработен , пък и има слама в някои линии. Това, че мачът ще е в Кърджали, а времето застудя, малко изравнява везните. ЦСКА ще види напън, само че, живи-умрели - би трябвало да отстраняват Арда. Всичко останало ще значи тежък неуспех на сезона още преди края на годината ", приключи Аспарух Никодимов.
 ЦСКА е доста покрай привличането на Родни Антуи от Царско село
ЦСКА е доста покрай привличането на Родни Антуи от Царско село

Няма късмет холандското крило да премине в Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР