Легендарният треньор Димитър Пенев коментира предстоящия днес евроквалификационен сблъсък между

...
Легендарният треньор Димитър Пенев коментира предстоящия днес евроквалификационен сблъсък между
Коментари Харесай

Пенев: Как може да не си мотивиран срещу Англия?

Легендарният треньор Димитър Пенев разяснява идния през днешния ден евроквалификационен конфликт сред България и Англия на националния стадион. Мачът е без значение за нашия отбор, който загуби шансове за класиране, само че е добър мотив да си сверим часовника с един от водещите тимове в Европа и света.

Според Пената нашите момчета са длъжни да надскочат опциите си против подобен конкурент и няма да имат опрощение, в случай че не покажат най-малко предпочитание за игра.

“Дори и да нямаш качества, това не ти пречи да се надяваш на добър резултат. Много пъти играта не върви, само че пък постигаш резултат. Това е един от най-хубавите мачове да покажем какво можем. Ако не можеш да се настроиш за дуел с Англия, кой би трябвало да пристигна да те стимулира?! Дано играчите да се настроят и да изпълнят дилемите на треньора. И който може да добави от себе си, да се надскочи…
Дано се събудим. Едно време националите си брояхме мачовете против Англия, Германия, Италия…Ти в случай че не си играл против тези тимове, все едно не си бил в националния, а си играл Самоковско или Шопско хоро. Ще забележим какво ще стане. За малко време Балъков извика много футболисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР