Легендарният тенор Хосе Карерас кацна на българска земя в 18:45

...
Легендарният тенор Хосе Карерас кацна на българска земя в 18:45
Коментари Харесай

Хосе Карерас кацна в София за последния си концерт

Легендарният тенор Хосе Карерас кацна на българска земя в 18:45 ч през днешния ден на ВИП терминала на аерогара София. Във очевидно добра кондиция огромният актьор поздрави българските медии, пристигнали да го посрещнат. Малко по-късно Карерас се насочи за отмора в хотела си дружно със своя антураж преди динамичната стратегия, която му следва през идващите дни в подготовка на самия концерт на 11 май в Арена Армеец.



Между 9 и 11 май Карерас и екипът му ще организират подготовки с оркестъра на Софийска опера и балет и солистите Росен Ненчев и сопраното Илина Михайлова.
Утре, 9 май, Карерас ще посети и Националната музикална академия „ Проф.Панчо Владигеров ", където персонално ректорът Димитър Цанев ще го удостои с най-високото почетно звание „ Доктор хонорис идея ".


Интересът към последния концерт на Хосе Карерас в България на 11 май (събота) е голям. Броени дни преди събитието билетите са съвсем изчерпани. Поради огромното търсене уредниците от Продуцентска компания АРТ БГ договориха отварянето на спомагателни браншове, в които местата са на чудесната цена 38 лева и са към този момент в продажба в мрежата на Eventim и онлайн на https://goo.gl/hGPQV5. Налични са и лимитирани количества билети и на цени от 50 до 110 лева и ВИП билети от 150 до 180 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР