Легендарният тенисист Андре Агаси ще работи с най-добрия българин в

...
Легендарният тенисист Андре Агаси ще работи с най-добрия българин в
Коментари Харесай

Григор Димитров ще работи с тенис легенда

Легендарният тенисист Андре Агаси ще работи с най-хубавия българин в този спорт - Григор Димитров. Американецът обаче няма да бъде новият треньор на хасковлията, а ролята му ще е по-скоро консултанска, оповестява " Дарик ". Той към този момент е част от екипа на Димитров.
Любопитното е, че Агаси е поканен да оказва помощ на българския гений от треньора му Дани Валверду, с който Григор продължава да работи, откакто реализира в съдействие с него най-големите си триумфи дотук.
Целта на Агаси била да помогне на някогашния номер 3 в света да разгърне оптимално своя огромен капацитет. Американецът ще прекара няколко дни с Григор и Валверду и ще се опита да усъвършенства някои съставни елементи в играта на тенисиста.
" Аз помолих Андре да се причисли към нас. И Григор, и аз мислим, че той може да помогне в някои области, той го познава добре от юношеските години и са прекарвали време дружно. Целият екип чака с неспокойствие той да бъде към нас ", разкри Валверду.
Напоследък интензивно се заприказва, че Агаси ще бъде новият треньор на десетия в ранглистата при мъжете все още. Повод за това станаха тренировките на тенисиста в компанията на легендата. Това се случи и в неделя, в зала " Берси " в Париж, където Димитров се готвеше преди първия си мач на Мастърса във френската столица.
Още за първата българска ракета четете в sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР