Легендарният руски балетист Михаил Баришников написа кратко писмо до Владимир

...
Легендарният руски балетист Михаил Баришников написа кратко писмо до Владимир
Коментари Харесай

Баришников написа кратко писмо до Путин

Легендарният съветски балетист Михаил Баришников написа малко писмо до Владимир Путин.

Поводът е блокирането на сайта Истинска Русия.

Организацията " Истинска Русия " е учредена от Баришников след съветската инвазия в Украйна, към него се причисляват писателя Борис Акунин и икономиста Сергей Гуриев, уточни.

" Господин президент,

От нерешителност вашите дворяни подредиха да блокират нашия уеб страница - уеб страницата на Истинска Русия. Страхът им е понятен. Той ни дава убеденост, че сме прави.

Както и преди, когато в моето детство вашите тънковрати прародители разпореждаха на мен, наследник на съветски офицер в Латвия, ролята на окупатор, тя не ми прилегна. 

Научих латвийски език и от 26-годишна възраст, отхвърляйки вечно функциите, предоставени от вашите учители, към този момент съвсем половин век пребивавам като човек от свободния свят! 

И още ме назовават руснак. Наричат моя другар Борис Акунин съветски публицист, а Сергей Гуриев – съветски икономист. Хора като нас донесоха повече чест на съветския свят от всичките ви неточни високоточни оръжия.

Вашият съветски свят - светът на страха, светът, който гори учебниците по украински език - няма да съществува, до момента в който сме ние, имунизирани в детството против тази чума. 

Нашият свят ще съществува - макар всичките ви блокирания. Ние знаем по какъв начин да запазим полезностите на нашия съветски свят. И вашият свят, в случай че не се разсъни, ще почине от страховете си.

Знаете от какво се страхувате. И вярно. Знаете кое е оръжието, което удря тъкмо!

Михаил Баришников
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР